Kurta Gödla dowód na istnienie Boga - Heller, Michał (Philosophical Problems in Science (Zagadnienia Filozoficzne w Nauce), 2007)
Recenzja książki: Kurt Gödel, La prova matematica dell’esistenza di Dio, red. Lolli, P. Odifreddi, Wyd. Bollati Boringhaieri, Torino 2006, ss. 123.