The world under the microscope of a phenomenologist - Psica, Sylwia (Philosophical Problems in Science (Zagadnienia Filozoficzne w Nauce), 2017)
Book review of: Aleksandra K. Przegalińska, Istoty wirtualne. Jak fenomenologia zmieniła sztuczną inteligencję, Wydawnictwo Universitas, Kraków 2016, ss. 268.